У Києві обирають керівників навчальних закладів

11 серпня у столиці стартувала друга хвиля відбору кандидатів на посади керівників загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів Києва, яка проходитиме у три етапи

11 серпня в стартувала друга хвиля відбору кандидатів на посади керівників загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів Києва.

«Керівні посади в освітній сфері міста мають обіймати тільки ефективні менеджери», –  заявила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

Заявки на участь у конкурсі подали 38 претендентів на заміщення посад керівників 18 шкіл та дитсадків столиці, повідомила Г. Старостенко.

За словами Г. Старостенко, друга хвиля конкурсу відбуватиметься у три етапи:

  • І етап (11–12 серпня) — навчання та психологічні тренінги, тестування, а також написання мотиваційних  листів
  • ІІ етап (18–19 серпня) — перебування у навчальному закладі, де вони прагнуть працювати
  • ІІІ етап —  презентація власних концепцій розвитку навчальних закладів комісії, представникам районних адміністрацій, педагогічним колективам, батькам і громадськості столиці.

За результатами проведеної роботи комісія надасть рекомендації щодо обраних кандидатур директорові Департаменту освіти і науки, молоді та спорту і головам районних у місті Києві державних адміністрацій для ухвалення рішення про призначення на посаду керівника навчального закладу.

Як повідомлялося раніше, за підсумками першої хвилі конкурсного відбору (червень 2015 року) конкурсна комісія рекомендувала кандидатури в 24 навчальних заклади Києва.

Станом на 11 серпня 20 переможців конкурсу вже призначено на посади керівників. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді