Уряд сформує нові вимоги для сховищ у закладах освіти

Загальна концепція безпеки в освітніх закладах має містити чіткі вимоги щодо сховищ

Укриття в закладах освіти

Які вимоги з безпеки виконати, щоб заклад міг працювати

В Україні розроблять нові чіткі вимоги щодо обладнання сховищ у закладах освіти.

Таку інформацію зазначив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, надавши відповідне доручення під час наради щодо забезпечення закладів освіти захисними спорудами цивільного захисту.

Як повідомив керівник уряду, потрібно невідкладно будувати або облаштовувати укриття за новими стандартами в тих школах, де їх ще немає.

«Всі заклади освіти повинні бути обладнані надійними укриттями. Там, де укриття всередині шкіл і за даними ДСНС потребують укріплення — укріпити. Де неможливо укріпити — збудувати поряд нові», — акцентував очільник Кабміну.

Зокрема, для цього необхідно розробити загальну концепцію безпеки в закладах освіти із чіткими вимогами щодо сховищ, аби там можна було забезпечити повноцінне навчання.

З цією метою буде створена робоча група для розробки відповідної документації.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Яка структура 2024/2025 навчального року

Навчальний рік 2024–2025 стартує 2 вересня. Дізнайтеся, коли завершитися навчальний рік, яка його структура та на що звернути увагу в умовах війни
247951

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді