Обрано переможців Конкурсу від Педради

Знайдено щасливчиків Конкурсу, який проходив на нашій сторінці у Facebook

ПРО ПЕРЕМОЖЦІВ У ДОПИСІ НА FACEBOOK

На сторінці Facebook Педради проходив Конкурс до Дня дошкілля та Дня працівників освіти. Дружні колективи з різних куточків України ділилися спільним фотографіями з колегами. Допис зібрав більше тисячі коментарів! Переможців обирали рандомно. Однак, серед такої кількості класних фото ми не змогли вибрати лише одного, тому цього разу - цілих три переможця!

Як реалізувати педагогіку партнерства: ПОРАДИ

Вітаємо:

  • Пристанський навчально-виховний комплекс «Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів - заклад дошкільної освіти ( дитячий садок)» Великомостівської міської ради Сокальського району Львівської області

Обрано переможців Конкурсу від Педради

  • Комунальний заклад «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 26 Полтавської міської ради Полтавської області»

Обрано переможців Конкурсу від Педради

  • Молочанський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІст.Токмацької районної ради

Обрано переможців Конкурсу від Педради

На переможців чекають ділові щоденники від Педради для усього колективу на фото.

Дякуємо за активну участь та безціннні емоції, якими Ви ділитеся на фотографіях!

Отримуйте новини там, де Вам зручно – Telegram та Facebook

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

План роботи на літній оздоровчий період в ЗДО

Основне завдання в ЗДО — оздоровити дітей, створити простір для активного відпочинку та закріпити знання. Що потрібно врахувати, готуючи план роботи на літній оздоровчий період
87797

Шукаємо ключ до «замкнутої» дитини

Є діти, що граються, голосно сміючись, штовхаючись, поспішають до гурту, а є діти, які усамітнюються, стають мовчазними в компанії однолітків і, схоже, бояться людей. Педагоги мають вміти працювати з такими дітьми та вміти заспокоїти батьків і підказати їм шляхи вирішення ситуації.
1504

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
4930

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді