Літні шкільні табори працюватимуть

У Києві розпочали підготовку до роботи таборів відпочинку дітей у школах

Районним державним адміністраціям столиці доручено організувати на базі комунальних закладів загальної середньої освіти роботу таборів відпочинку з денним перебуванням дітей.

Якість освіти на дистанційному навчанні: як забезпечити

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Під час роботи таборів забезпечуватиметься режим харчування, денного відпочинку дітей, прогулянок, виховних, фізкультурно-спортивних і культурно-екскурсійних заходів для дітей.

«Уже зараз ми починаємо оздоровчу кампанію і підготовку до літнього відпочинку дітей. Для координації дій органів місцевої влади, підприємств та установ під час створення належних умов відпочинку дітей, ми працюємо в рамках оперативного штабу. Традиційно головне завдання – стовідсотково надати програму оздоровлення насамперед дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. А також для переможців олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, відмінників навчання, лідерів дитячих громадських організацій», – наголосив перший заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді