Карантин в Україні продовжили до 22 травня

Кабмін продовжив карантин в Україні до 22 травня, але з 11 травня – пом’якшення

Рішення було схвалене на позачерговому засіданні Уряду сьогодні, 4 травня.

Зокрема, Кабмін дозволив після 11 травня відкрити для відвідування громадянами парки, сквери та зони відпочинку, об’єкти індустрії краси, оптової та роздрібної торгівлі в окремо розташованих приміщеннях, крім торговельно-розважальних центрів.

Як продовжити відпустки та дистанційну роботу

«Ми приймаємо відповідний проєкт постанови на прохання бізнесу, який аргументує, що до 11 числа їм треба мати упевненість, що їхнім закладам дозволять відкритися. Їм треба закупити продукти, підготувати заклади, провести протиепідеміологічні заходи, треба провести записи людей, якщо говоримо про салони краси, манікюрні та педикюрні салони. Ми сьогодні готові прокомунікувати та прийняти відповідне рішення, щоб бізнес був готовий і мав достатньо часу на цю підготовку» , - повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Заклади освіти все ще залишаються на карантині та продовжують дистанційну роботу.

Шмигаль наголосив, що Україна готується до послаблення карантинних обмежень з 11 травня, а не цього тижня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді