Результати І-го етапу сертифікації вчителів у 2020 році

1552 педагоги взяли участь у тестуванні для сертифікації 2020 року. Результати стали відомі 16 березня

29 лютого 2020 року відбулось тестування І-го етапу сертифікації для вчителів початкової школи, у якому взяли участь 1522 педагоги. 16 березня у кабінетах учасників сертифікації розміщено результати тестування.

Як підготувати вчителя до сертифікації: безплатний вебінар

Учасники незалежного тестування можуть завантажити картку результатів та скан-копії своїх бланків відповідей. Максимальна кількість балів за правильно виконані завдання – 100.

Учасники сертифікації, які набрали менше ніж 60% від максимуму балів — не склали незалежне тестування та не допускаються до участі в наступному етапі сертифікації.

Інформація про допущення чи недопущення учасника до наступних етапів сертифікації розміщується в кабінеті учасника сертифікації одночасно з результатами тестування.

Якщо в учасника виникнуть сумніви, що результат встановлено правильно — він може протягом трьох календарних днів після оприлюднення результатів незалежного тестування (тобто до 18 березня включно) подати апеляційну заяву щодо результатів незалежного тестування до апеляційної комісії при УЦОЯО. Заяву розглянуть протягом десяти календарних днів із дня отримання.

Апеляційну заяву слід надсилати:

  • за адресою вул. Володимира Винниченка 5, м. Київ, 04053 (із поміткою «Апеляційна комісія УЦОЯО»);
  • на електронну адресу [email protected] (із поміткою «Апеляційна комісія УЦОЯО»).

Джерело: УЦОЯО

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
73594

Як оцінюватимуть учасників сертифікації-2020

Державна служба якості освіти оновила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як воно відбуватиметься у 2020 році? Скачайте оновлену методику оцінювання, а також нову анкету самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
16892

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді