Іноземна мова в дитячому садку– легко

Редакція журналу «Методична скарбничка вихователя» зібрала для Вас корисну інформацію для вивчення англійської мови в дитячому садку

Вивчення англійської мови починається уже з дитсадка. А вихователю важливо прививати зацікавленість іноземними мовами. Тож, у березневому числі журналу «Методична скарбничка вихователя» підготували для Вас картотеку для вивчення іноземних мов.

Ігри для дітей з англійської мови

Крім того, шукайте у номері картотеку з іграми і вправами, які допоможуть закріпити з дітьми вміння дякувати. Адже дуже важливо навчити дітей правильно реагувати на подяку. Філологи радять відповідати «прошу» або «будь ласка» і в жодному разі не вживати «немає за що». Адже так ви нівелюєте цінність вашої послуги чи подарунка.

Також у березневому номері знайдете навігатор активностей для роботи зі старшими дошкільниками.

А ще помандруєте до Франції й дізнаєтесь, як там реалізують ідеї освіти для сталого розвитку.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як скласти освітню програму: від теорії до практики

Освітня програма — обов’язковий документ ЗДО. Педагогічні колективи мають право обирати для використання в роботі чинні освітні програми, перелік та особливості реалізації яких обговорює та схвалює педагогічна рада закладу дошкільної освіти.
24474

Дбаємо про гігієну дітей

У наш час дуже важливо дбати про гігієту. Адже чисті руки - це запорука здоров'я. Та як заохотити дітей мити руки?
4296

Рухливі ігри в дитячому садку

Рухливі ігри розвивають фізичну активність, увагу, дрібну моторику, спритність, швидкість реакцій і просто дарують радість дітям. Скористайтеся нашою добіркою ігор, аби потішити дошкільників
72923

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді