Рекомендації щодо занять з фізкультури у дошкільному закладі

У МОН розробили методичні рекомендації для організації фізкультури у дошкільному закладі

У Міністерстві освіти і науки розробили інструктивно-методичні рекомендації для працівників закладів дошкільної освіти. Цей документ спрямований на організацію та проведення занять з фізкультури у дитячому садку.

Відпустки: кому і на скільки

«Медико-педагогічний контроль на заняттях з фізкультури ̶ це система медичних і педагогічних спостережень, аналіз ефективності використання засобів і методів фізичного виховання, визначення шляхів поліпшення здоров’я та фізичного розвитку дітей дошкільного віку», ̶ зазначено в документі.

У рекомендаціях подано як проводити заняття з фізкультури. А також таблиці з нормативами, які мають бути у дитини дошкільного віку, з оцінкою стану дитини, методикою проведення занять в окремих випадках і протокол для індивідуальних спостережень.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Тиждень безпеки в ЗДО: планування

Тиждень безпеки дитини є важливим для систематизації знань дітей про безпечну поведінку й довкілля. Діти мають дізнаватися про правила безпечної поведінки і від педагогів, і від батьків. Тому доцільно організувати комплексну роботу, передбачаючи взаємодію всіх учасників освітнього процесу
101531

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді