Подарунок до навчального року

Напередодні нового навчального року Цифрове видавництво Експертус підготувало для педагогів ПОДАРУНОК — повний архів журналів «Практичний психолог: Школа» і «Учитель музичного мистецтва» у консультаційній системі «Експертус Школа»

Шановні педагоги загальноосвітніх навчальних закладів!

Напередодні нового навчального року ми підготували для вас ПОДАРУНОК — повний архів журналів «Практичний психолог: Школа» і «Учитель музичного мистецтва» у консультаційній системі «Експертус Школа».

ПРО ЖУРНАЛИ

«Практичний психолог: Школа» і «Учитель музичного мистецтва» нададуть методичні поради щодо роботи з учнями, педагогами, батьками, запропонують готові рішення з організації навчально-виховного процесу, розв’язки конкретних ситуацій, допоможуть у професійному зростанні. У журналі «Практичний психолог» до вашої уваги також — конспекти корекційно-розвивальних занять, тренінгів тощо, у журналі «Учитель музичного мистецтва» — конспекти уроків, сценарії свят.

На жаль, з II півріччя 2015 року з економічних причин випуск нових чисел журналів було припинено. Проте ми не хочемо, щоб ці видання пішли у небуття. Цінні доробки наших авторів варті того, аби ви скористалися ними у своїй роботі. Саме тому ми вирішили відкрити доступ до електронного архіву журналів «Практичний психолог: Школа» і «Учитель музичного мистецтва» в Експертус Школа.

ХТО ОТРИМАВ ДОСТУП ДО АРХІВУ

Вільно користуватися архівом зможуть усі користувачі консультаційної системи «Експертус Школа». Зокрема, передплатники II півріччя 2015 року журналів «Практика управління закладом освіти» і «Заступник директора школи», які отримали доступ до Експертус Школа за тарифом Лайт у подарунок.

Ще не користуєтеся Експертус Школа? Спробуйте БЕЗОПЛАТНО або замовляйте повний доступ за номером 0 44 586 56 06 або 0 800 212 012 (callback)!

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді