МОН України про відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля

З метою об’єднання потенціалу дошкільної освіти різних регіонів України, популяризації дошкільної освіти 24–25 вересня 2015 року будуть проведені заходи з відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля

У листі МОН України «Щодо відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля» від 01.09.2015 №1/9-416 подано програму проведення заходів, що відбудуться 24–25 вересня.

У заходах, що будуть проведені 24 вересня у приміщенні Національного еколого-натуралістичного центру(м. Київ, вул. Вишгородська, 19), МОН України запрошує взяти участь спеціалістів обласних, Київського міського департаментів (управлінь) освіти і науки та методистів обласних Інститутів післядипломної педагогічної освіти з питань дошкільної освіти (всього по 2 особи  від області).

До участі у заходах, що відбудуться 25 вересня у приміщенні Київського палацу дітей та юнацтва (м. Київ, вул. І. Мазепи, 13), запрошуються керівники обласних органів управління освітою; спеціалісти обласних,  Київського міського департаментів  (управлінь) освіти; методисти обласних Інститутів післядипломної педагогічної освіти з питань дошкільної освіти; науковці, завідувачі кафедр дошкільної освіти вищих навчальних закладів;  керівники, інші працівники дошкільних навчальних закладів, у тому числі  голови місцевих осередків ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти»; лауреати та учасники Всеукраїнського фестивалю-огляду «Україна —  рідний край» тощо.  Всього до 25 осіб від області.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді