Директорам і музичним керівникам ЗДО відмовили у збільшенні тривалості відпустки

МОН надало офіційну відмову щодо збільшення до 56 днів тривалості щорічної відпустки для керівників і музкерівників ЗДО

З 1 січня 2020 року тривалість щорічної відпустки для вихователів інклюзивних груп становитиме 56 календарних днів. ЦК Профспілки працівників освіти надіслав до Кабміну та МОН пропозицію встановити таку ж тривалість і для керівників закладів дошкільної освіти, музичних керівників та вихователів-методистів.

Яка тривалість відпустки працівників ЗДО

На пропозицію Профспілки надійшла офіційна відповідь за підписом заступниці міністерки освіти Світлани Даниленко.

«Позиція профспілкових організацій щодо подовження тривалості щорічної відпустки педагогічним працівникам лише закладів дошкільної освіти є незрозумілою, адже педагогічні працівники закладів позашкільної, професійної, вищої освіти, інших установ і закладів також мають різну тривалість щорічної основної відпустки», - зазначили у листі.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Прохолодна робота дошкільного закладу в літню спеку

Синоптики прогнозують спекотне й посушливе літо. Найвищою температура повітря буває в липні та на початку серпня. Як організувати провітрювання приміщень, аби запобігти негативному впливу спеки на дитячий організм
8750

Цькування на роботі: чи можливо його зупинити?

На жаль, у сучасній школі все частіше звучить слово «булінг». На це явище жаліються учні та батьки з боку вчителів, вчителі з боку батьків та школярів. Але нерідко явище цькування окремих працівників спостерігається і у самому педагогічному колективі – між колегами та з боку адміністрації. Отож, чим відрізняється мобінг від булінгу, як запобігти і як захиститися від такого явища – розбираємося у статті.
5017

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді