Результати ЗНО для вчителів

Учителі-учасники сертифікації отримали результати тестування

В електронних кабінетах учасників сертифікації розмістили результати ЗНО. Максимальний результат, який можна отримати, складає 100 тестових балів.

Чи потрібна сертифікація?

Крім того, учасники сертифікації можуть до 15 листопада подати апеляційну заяву, у разі виникнення сумнівів щодо правильності встановлення результату тестування.

Для вчителів, які успішно пройдуть сертифікацію, передбачено щомісячну доплату в розмірі 20% посадового окладу упродовж трьох років.

Також сертифікація зараховуватиметься як проходження чергової атестації педагогічним працівником з присвоєнням йому наступної категорії або підтвердженням наявної вищої категорії.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сертифікація вчителів: що варто знати у 2024 році

У статті зібрали для вас головне про цьогорічну сертифікацію. Дізнаєтеся про зміни та нововведення у сертифікації вчителів. А токож, коли буде проходити кожен етап сертифікації.
73183

Як оцінюватимуть учасників сертифікації-2020

Державна служба якості освіти оновила методику оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації. Як воно відбуватиметься у 2020 році? Скачайте оновлену методику оцінювання, а також нову анкету самооцінювання учасником сертифікації власної педагогічної майстерності
16690

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді