Запрошуємо на безкоштовний вебінар "Як ефективно планувати та організовувати освітній процес: лайфхаки методичного конструктора"

Вебінар відбудеться 23 квітня о 13:00

Взяти участь у вебінарі

Як вихователю змінити установку з «виконую все за планом» на «орієнтуюся на потреби дітей»? Які педагогічні інструменти допоможуть гнучко й опосередковано спрямовувати діяльність дітей та стимулювати їхній пізнавальний інтерес? Що слід знати, аби спрямувати освітній процес на формування і розвиток у дітей базових компетентностей — умінь діяти й застосовувати досвід у різних життєвих ситуаціях? Відповіді на ці та інші запитання — під час вебінару.

На вебінарі поговоримо про:

  • особливості перспективного планування;
  • традиції та інновації у веденні щоденної документації;
  • інструменти методичного конструктора;
  • більше-менше, раніше-пізніше — кому вирішувати?
  • як задати оптимальний темп і ритм дня.

Усі зареєстровані учасники отримають сертифікат.

Лектор - Наталія Гавриш, професор кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди, провідний науковий співробітник лабораторії дошкільного виховання Інституту проблем виховання НАПН, д-р пед. наук.

✉ Зверніть увагу! Для того, щоб поставити запитання лектору під час вебінару, переконайтеся, що маєте обліковий запис на YouTube

Магнітна гра «Пори року»

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
29173

Техніки коучингу для роботи з педколективом

Виклики часу все більше вимагають нових підходів. Людина, що хоче досягти кар’єрного зросту, повинна бути мобільною, готовою до швидкої зміни та обставин. В Україні в умовах воєнного стану реалізувати ці завдання здається нереальним. Та все ж на допомогу можуть прийти нові техніки. І одна з них – коучинг.
379

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді