Зарплату підвищать тим учителям, які пройдуть добровільну сертифікацію

Процедура сертифікації учителів проходитиме у формі тесту, а також передбачатиме оцінювання роботи учителя керівництвом школи, колегами, батьками дітей

Голова комітету ВР з питань науки та освіти Лілія Гриневич в ефірі «5 каналу» розповіла про те, що рівень заробітної плати  залежатиме від рівня кваліфікації педагога, підтвердити яку потрібно буде під час сертифікації.

Сертифікація педагогів буде добровільною, проте заробітну платню значно підвищать передусім тим, хто пройде цю процедуру.

«Ми, на жаль, не можемо підвищити зарплату всім вчителям, хоча вони цього потребують. Насамперед підвищуватимемо вагомо зарплату тим, хто дбає про свій рівень кваліфікації, добре працює», — розповіла вона.

Щодо процедури сертифікації учителів, то вона проходитиме у формі  тесту та передбачатиме оцінювання керівництвом школи, колегами, батьками дітей роботи цього вчителя у школі.  

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді