Відбудеться вебінар щодо кібермобінгу

19 березня відбудеться вебінар «Кібермобінг — нова загроза школярам», під час якого обговорюватимуть проблему мобінгу в школі та в інтернеті

Під час вебінару «Кібермобінг — нова загроза школярам», що відбудеться 19 березня, обговорюватимуть проблему мобінгу в школі та в інтернеті.

Мобінг — це систематичне, повторюване протягом тривалого часу цькування, ображання, приниження гідності іншої людини у школі, на роботі, в інтернеті (кібермобінг) тощо. Поняття мобінгу досить нове, але як явище існує давно.

Вебінар проведе Максим Шаманов — психолог, який займається консультуванням з проблем кібермобінгу, викладач Санкт-Петербурзького державного морського технічного університету, автор перших статей, присвячених кібермобінгу.

Після вебінару відбудеться конференція вчителів та онлайн-обговорення проблеми інформаційної безпеки школярів та медіаосвіти.

Щоб взяти участь у вебінарі, потрібно заповнити реєстраційну форму  за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді