Керівники навчальних закладів м. Черкаси взяли участь у проекті «ІКТ — освітянам!»

У межах Всеукраїнського соціального проекту «ІКТ — освітянам!» проведено майстер-класи для керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста Черкаси

8 жовтня 2015 року Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 17 приймала учасників Всеукраїнського соціального проекту «ІКТ — освітянам», організованого напрямом «Експертус Освіта» Цифрового видавництва Експертус за сприяння Інни Косенкової, завідуючої Черкаським міським методичним кабінетом установ освіти.

Близько ста керівників дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів взяли активну участь у майстер-класах «Експертно-правова система як надійний інструмент в управлінській діяльності» та «Оптимізація документаційної роботи працівників навчального закладу». 

Із учасниками проекту в комп’ютерних класах працювали Катерина Алєксєєнко, головний редактор електронних програм «КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад», «КОЗА Онлайн: Школа», КОЗА-ДИСК «Шаблони і розробки для вихователя-методиста» та Вікторія Третяк, головний редактор консультаційних систем «Експертус Школа», «Експертус Дошкільний заклад», журналів «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом».

 

Довідково

У Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 17  навчається близько двох тисяч учнів. Школа працює у дві зміни і є опорною в області з питань впровадження телекомунікаційних технологій навчання.

Для всебічного розвитку школярів обладнано 88 навчальних кабінетів, 17 кабінетів початкових класів, 14 кабінетів-лабораторій ліцею, 3 майстерні, 3 спортивні зали, 2 актових зали, 4 комп’ютерних класи, спортивний майданчик зі штучним покриттям, тир, 2 медіа-центри та бібліотеку з читальним залом, фонд якої складає 45 829 найменувань.

Учні вивчають такі іноземні мови, як англійська, німецька, французька, іспанська.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді