У чотирьох містах України пройдуть заходи з нагоди Всесвітнього дня заощаджень

Інститут модернізації змісту освіти запрошує взяти участь у заходах з нагоди Всесвітнього дня заощаджень 

Інститут модернізації змісту освіти пропонує взяти участь у заходах з відзначення Всесвітнього дня заощаджень та проведення Всеукраїнського тижня заощаджень (26-31 жовтня 2015 року).

У 2015 році громадська ініціативи «Національна мережа фінансової просвіти» та Університету банківської справи пропонують систему заходів, які проводяться на волонтерських засадах.

З жовтня по листопад 2015 року заходи проходитимуть у чотирьох містах — Києві, Львові, Харкові та Черкасах.

Історія святкування Всесвітнього дня заощаджень розпочалася в італійському місті Мілан, коли 27 жовтня 1924 року представники ощадних банків із 29 країн зібралися на свій перший міжнародний конгрес ощадних банків (1st International Savings Bank Congress), який тривав до 31 жовтня.

За задумом організаторів, цей день має бути присвячений економії у широкому розумінні цього слова — від заощадження грошей до дбайливого ставлення до часу, речей, природних ресурсів тощо, а його метою проголосили стимулювання ідеї заощадження коштів та планування витрат. Автори ідеї пропонували, щоб у цей день усі банки були відкриті і населення мало змогу переводити заощадження на свої рахунки.Всеукраїнський тиждень фінансової грамотності

У 1989 році Міжнародний день заощаджень офіційно визнаний директивою ООН.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді