Організація діяльності піклувальної ради

Вересневий номер журналу «Практика управління закладом освіти» присвячено питанням діяльності піклувальної ради навчального закладу. У ньому подано також низку актуальних публікацій, які допоможуть вам зорієнтуватися у стрімкому потоці нововведень, виборі оптимальних шляхів розв’язання нагальних питань

Яким умілим не був би керівник, а добрі помічники йому не завадять. Особливо в пошуку додаткових джерел фінансування навчального закладу, що є одним із завдань діяльності піклувальної ради. Як створити піклувальну раду навчального закладу — дізнайтеся з публікацій журналу «Практика управління закладом освіти» № 09/2016.

Трапляється, члени комісій, учасники зборів не погоджуються із загальним рішенням та вимагають зафіксувати їх точку зору документально — у вигляді особливої думки. Як її оформити, дізнайтеся з відповідної публікації.

На початку нового навчального року особливо актуальне питання охорони праці. Тож до вашої уваги тест, що дасть змогу перевірити знання з теми «Проведення інструктажів з охорони праці».

Зауважте, в електронному журналі «Практика управління закладом освіти» запропонований тест є інтерактивним. На вибір варіанта відповіді на запитання програма реагує кольором:

  • зелений — правильна відповідь
  • червоний — неправильна.

Під час проходження онлайн-тесту боятися помилитися не варто. Якщо ви обрали неправильний варіант відповіді, програма підкаже правильний і дасть роз’яснення, чому саме так.

Також вам на допомогу публікації:

  • про порядок нарахування пенсії за віком
  • про компетентності, якими має володіти керівник навчального закладу
  • про корисні функції МS Word.

А також поради про те, як зберегти доброзичливі стосунки з підлеглими.

У вересневому номері журналу — низка актуальних публікацій, які допоможуть вам зорієнтуватися у стрімкому потоці нововведень, виборі оптимальних шляхів розв’язання нагальних питань.

Приємного та корисного читання!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Складаємо штатний розпис закладу дошкільної освіти

Формування штатного розпису є досить непростим процесом. Тож доводиться залучати і працівників дошкільного закладу, і фахівців кадрової служби, і економістів органу управління освітою. Як проектують штатний розпис дошкільного закладу
47225

Зарплата асистента вихователя 2019

Із листа до редакції: «Відкрили інклюзивну групу. Скільки штатних одиниць посади асистента вихователя потрібно ввести за режиму роботи закладу 10,5 години? Як розрахувати розмір заробітної плати?»
79696

Підвищення заробітної плати педагогам

"Для вихователів дитячих садків зросте не тільки зарплата, а й тривалість відпустки – з січня 2020 року до 56 календарних днів" - Володимир Гройсман
57816

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді