Пожежна безпека

Саме такою є тема десятого номера журналу «Практика управління дошкільним закладом». Ознайомтеся з публікаціями з питань організації пожежної безпеки, адже від вашої поінформованості може залежати здоров’я, життя вихованців, працівників

У журналі «Практика управління дошкільним закладом» № 10/2015 ми підготували для вас найпотрібніші, найактуальніші матеріали з питань організації пожежної безпеки: витяги із нормативних документів, покроковий алгоритм, пам’ятки.

Висвітлюємо далі питання ведення діловодства за новим порядком. Цього разу дізнайтеся про особливості оформлення наказів з кадрових питань: чи необхідно зазначати розмір посадового окладу працівника, якими літерами потрібно писати прізвища працівників? А ще — як перетворити обтяжливу паперову роботу на високоефективний процес. У цьому допоможе професійний інструмент для створення документів з усіх напрямів діяльності дошкільного закладу та ведення електронної бази документів в онлайн-режимі — програма «КОЗА Онлайн: Дошкільний заклад». Ознайомтеся з відповідною публікацією і переконайтеся, що працювати з документами простіше, ніж ви думали.

Також не оминули увагою питання збільшення розміру мінімальної заробітної плати, що відповідно вплинуло й на розміри оплати праці працівників бюджетної сфери. Наскільки зросла заробітна плата працівників дошкільних навчальних закладів, читайте на сторінках цього номера журналу.

З інших публікацій жовтневого номера журналу ви дізнаєтеся: як виправити помилку у разі присвоєння двом документам однакових реєстраційних індексів; чи є правомірним припинення виплати індексації; яка тривалість відпустки машиніста з прання та ремонту спецодягу (білизни); як розробити та використовувати для професійного зростання керівників дошкільних закладів модулі методичного супроводу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді