На Форумі видавців заплановано тематичний форум «Освіта»

Теми:
У Львові 15-18 вересня в Палаці Мистецтв, вул. Коперника, 17, відбудеться 23-й Форум видавців. У його програмі передбачено тематичний форум «Освіта». У межах тематичного форуму мають намір обговорювати питання стратегічних змін у сфері освіти, а також інші теми, актуальні для української та глобальної освіти загалом.

З-поміж заходів тематичного форуму анонсовано дискусії:

  • Освіта 2030 в Україні. Якою вона має бути, аби творити нове суспільство, а не відтворювати старе
  • Інновації у школі. Що можна робити самостійно і вже
  • Значення освіченості для суспільства: роль школи в громаді в контексті децентралізації (про роль батьківської громади, механізми прийняття рішення і фінансування шкіл, про опорні школи та значення школи для громади).

Окрім того, відбудеться круглий стіл на тему «Мій новий вчитель» — за участі тих, хто приймає рішення про освіту вчителів та учасників проекту «Нова українська школа».

Частина подій відбуватиметься у форматі TED («ідеї, варті поширення») з прямою трансляцією на центральний майданчик Форуму, а також із трансляцією через інтернет-телебачення.

Докладніша програма форуму буде опублікована на офіційному сайті Форуму видавців.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27858

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47531

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39079

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42313

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді