Інтернет-проект від Google для вихователів та батьків дошкільників

Google створив інтерактивний онлайн-курс для вихователів та батьків дошкільників віком від 2 до 5 років, у якому розповідається, як допомогти дітям полюбити математику

Google створив інтерактивний онлайн-курс для вихователів та батьків дошкільників віком від 2 до 5 років, у якому розповідається, як допомогти дітям полюбити математику.

Проект створений за мотивами Маппет-шоу (англ. The Muppet Show), популярної американської телевізійної гумористичної програми, де головними акторами були ляльки-маппети, та входить до складу навчального курсу Google «Вулиця Сезам» (англ. Sesame Street).

Онлайн-курс складається з чотирьох уроків по 45 хвилин, викладання ведеться англійською мовою. Загалом слухачам курсу дають практичні поради щодо того, які підручні засоби використовувати, щоб пояснити дітям складні математичні терміни. До кожної теоретичної частини курсу пропонуються практичні завдання, для закріплення знань.

По завершенню вивчення курсу та за умови виконання усіх завдань слухач отримує сертифікат. Пройти курс можна до 31 жовтня. Приєднатися до проекту та дізнатися про нього більше можна за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді