Дитячий музичний табір на чолі з диригентом світового рівня

Влітку у містах України проводитиметься дитячий музичний табір Music Camp International ( далі — MCI).

MCI –  міжнародна благодійна оргaнізація, що проводить унікальні музично-освітні програми — музичні табори для дітей віком від 11 до 16 років. 

Протягом 6 днів інтенсивного залучення до участі у хорі та грі на музичних інструментах, діти вчитимуться ставити перед собою високі цілі, розвивати дисципліну, увагу, працювати у команді. Програма триває тиждень і закінчується урочистим концертом у супроводі професійного симфонічного оркестру.

Для того щоб стати учасником обов’язково попередньо зареєструватися на сайті www.musiccampinternational.org. Музична освіта для участі у таборі не обов’язкова. Форма проведення — денний табір. Заняття починаються о 10 ранку та закінчуються о 15.00.

Музичні табори проводяться в Україні вже 14 років. З дітьми займаються підготовлені вчителі на чолі з Констанцією Фортунато (США) — диригенткою, що вже майже 40 років навчає дітей у Східній Європі та Америці співати і грати на музичних інстріментах. Цього року музичний табір пройде у таких містах в Україні:

  • Вознесенськ — 12-17 червня
  • Маріуполь — 11-16 серпня
  • Київ — 18-23 серпня
  • Вінниця — 23-28 жовтня

Більше інформації за телефоном 0 67 328 72 65 та e-mail [email protected].
 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Рухливі ігри в дитячому садку

Рухливі ігри розвивають фізичну активність, увагу, дрібну моторику, спритність, швидкість реакцій і просто дарують радість дітям. Скористайтеся нашою добіркою ігор, аби потішити дошкільників
72923

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді