Затверджено перелік підручників для учнів 8-го класу, що можуть друкуватися за державні кошти

МОН України визначено, які підручники для учнів 8-го класу загальноосвітнього закладу можуть друкуватися за кошти державного бюджету.

Відповідні накази оприлюднено на сайті відомства: «Про видання підручників для учнів 8-го класу загальноосвітніх навчальних закладів у 2016 році» від 27.05.2016 № 585 (Додаток 1, Додаток 2)та  «Про затвердження переліку підручників для учнів 8-го класу загальноосвітніх навчальних закладів, що можуть друкуватися за кошти державного бюджету» від 27.05.2016 № 586 (Додаток).

Перелік підручників затверджений згідно з рішенням колегії МОН України «Про затвердження переліку підручників, що можуть друкуватися за кошти державного бюджету, за результатами ІІ етапу конкурсного відбору проектів підручників для учнів 8-го класу загальноосвітніх навчальних закладів» від 26.05.2016 (протокол № 6/2-19).

До переліку підручників для учнів 8-го класу, що можуть друкуватися за кошти державного бюджету включено 151 назву підручників.

У переліку підручників для учнів 8-го класу загальноосвітніх навчальних закладів,  які отримали найвищі результати вибору загальноосвітніми закладами, що перекладатимуться на мови національних меншин (молдовська, польська, російська, румунська, угорська) і друкуватимуться за кошти державного бюджету у 2016 році 69 назв підручників.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Типові навчальні плани для 5-9 класів НУШ

У навчальному плані освітньої програми заклад освіти відображає перелік навчальних предметів та інтегрованих курсів для реалізації кожної освітньої галузі, а також орієнтовний перелік міжгалузевих інтегрованих курсів
122847

План виховної роботи школи на рік

Кожного року заступник директора школи складає річний план виховної роботи. Яку структуру річного плану обрати й чим його наповнити?
99757

Плануйте справи, щоб встигати

Універсального рецепту, як побудувати день, щоб і робочі, і особисті справи встигнути виконати, немає. Але ж у вас точно є знайомі керівники, які якось із ними справляються. Прочитайте цю статтю і дізналися чотири секрети, як встигати виконувати робочі та особисті завдання і залишатися в ресурсному стані.
2747

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді