На інформаційних сторінках учасників ЗНО опубліковано результати тестування з математики

ЗНО з математики відбулося 11 травня 2016 року. Участь у ньому взяли понад 130 тисяч учасників. За даними Українського центру оцінювання якості освіти, ЗНО з математики склали 85 % учасників тестування.

Сертифікаційна робота з математики складалася з 33 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна було отримати за виконання усіх завдань, — 62.

Пороговий бал «склав/не склав» сертифікаційної роботи становить 9 балів.

Український центр оцінювання якості освіти повідомляє, що результати тестування уже оприлюднено на інформаційних сторінках учасників ЗНО.

Учасники, сертифікаційну роботу яких оцінено понад 9 балів, отримують рейтингову оцінку — за шкалою від 100 до 200 балів:

На інформаційних сторінках учасників ЗНО опубліковано результати тестування з математики

Оскільки результат ЗНО з математики зараховується як оцінка за ДПА, для визначення оцінки використовують окрему таблицю переведення тестових балів у шкалу 1-12 балів:

На інформаційних сторінках учасників ЗНО опубліковано результати тестування з математики

Кожен учасник може ознайомитися зі своєю роботою. Для цього необхідно надіслати запит, заповнивши відповідну форму на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, доступ до якої здійснюється за номером сертифіката ЗНО та РIN-кодом, та отримати електронну або паперову копію виконаного тесту.

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату учасник тестування має право подати апеляційну заяву. Для цього необхідно надіслати апеляційну заяву поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти протягом 5 календарних днів з моменту оголошення результатів тестування.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Сексуальне насильство над дитиною в Інтернеті

Кожні 5 хвилин в інтернеті фіксується сторінка, що зображує сексуальне насильство над дитиною. Сексуальний контент в інтернеті потрапляє на очі дітям вже у віці шести років. Страшно? Незрозуміло? І це лише верхівка айсбергу. Завдання батьків і педагогів – убезпечити дітей від сексуального насильства в інтернеті. Зробити вам це допоможуть наші поради.
2462

Який вплив мають батьки на освітній процес

Чи можуть батьки втручатися в навчальну програму чи вимагати від учителів інших методик? Як бути вчителеві, якщо він зіткнувся з батьками, які не достатньо обізнані з особливостями навчального процесу, але хочуть активного на нього впливати?
13880

Про імідж сучасного педагога і ще дещо

В українському суспільстві сьогодні іде суперечка, яким має бути образ сучасного вчителя. Зіткнулись два погляди на особистість наставника – традиційний, який вимагає ліпити з кожного педагога майже ікону, і модерністський, що ніяк не ідеалізує надавача знань, а сприймає його, як пересічну людину з усіма її недоліками. Тож який він, авторитетний учитель, – спробуємо розібратись і ми.
5498

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді