Організація роботи практичного психолога: складаємо річний план

Інколи здається, що спланувати роботу складніше, ніж її виконати, особливо якщо план треба скласти на рік. Мовляв: «Ну як я знатиму у вересні, що робитиму у січні чи квітні». І це завдання постає не лише перед молодими спеціалістами

Утім, практика свідчить: що ретельніше сплановано роботу, то легше її виконати.

Аби річний план практичного психолога був реально виконуваним і в повному обсязі, передусім слід визначитись із завданнями, які необхідно реалізувати впродовж навчального року, та їх кількістю. Про це йдеться у травневому числі журналу «Практичний психолог: Дитячий садок».

Влітку дошкільники більше часу проводять з родиною: відпустка батьків, канікули старших братів чи сестер тощо. Утім, зростає кількість часу, який дитина проводить перед телевізором. Про те, як «безболісно» обмежити час, який діти проводять перед телевізором, читайте у журналі.

Окрім цього, ви зможете дізнатися чому дитина рве книжки та отримати консультацію щодо змін умов оплати праці практичного психолога за наслідками атестації.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді