Нагороджено переможців ХІІ Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор»

Конкурс «Вчитель-новатор» компанія «Майкрософт Україна» організовує щорічно. Переможців конкурсу нагороджують на однойменному Всеукраїнському форумі. Хто ж став переможцем цьогорічного конкурсу?

8 квітня на VIІ Всеукраїнському форумі Майкрософт «Вчитель-новатор» відбулося нагородження переможців ХІІ Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор», який проводила компанія «Майкрософт Україна» за сприяння МОН України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України. Форум пройшов у Києві в Новопечерській школі.

Конкурс «Вчитель-новатор» проводився на виконання програми «Партнерство в навчанні» і мав на меті стимулювати опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримати педагогів у розробленні та впровадженні мультимедійних засобів навчання. Участь у цьогорічному конкурсі взяли 652 учителя. Переможців конкурсу було нагороджено під час урочистої частини форуму. Ними стали:

  • Бєлянкіна Тетяна (Чкаловський НВК Чугуївської районної ради, Харківська обл.), Відішева Тетяна (Чугуївська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 8 з поглибленим вивченням іноземних мов, Харківська область)
  • Ворожбянова Катерина (Український гуманітарний ліцей КНУ ім. Т. Шевченка, Київ)
  • Дудіч Ганна (НВО СЗНЗ І ступеня «Гармонія» — гімназія ім. Т. Шевченка — ЦПВ «Контакт», Кіровоград)
  • Лампіга Алла (Фізико-математична гімназія № 17 Вінницької міської ради)
  • Молдован Тетяна (Верхньодніпровська СЗШ № 5 I-III ступенів, Дніпропетровська обл.)
  • Пойда Сергій (Вінницька академія неперервної освіти)
  • Попель Світлана (Вишнівчицька ЗОШ І-ІІІ ступенів, Тернопільська область)
  • Семенюк Неоніла (Широківська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Запорізька обл.)
  • Устинова Наталія (Херсонська гімназія № 1)
  • Кваша Наталія та Язан Наталія (Мартоніська школа І-ІІІ ступенів, Кіровоградська обл.)
  • Мірошниченко Наталія (НВК 240 «Соціум», Київ)

Переможцем та володарем Гран-прі став Гайдученко Юрій, учитель української мови та літератури Новопечерської школи, Київ. Він презентував учасникам форуму свій переможний проект «Як створити ідеальну рекламу, використовуючи прикметники».

Усі переможці конкурсу отримали дипломи та цінні подарунки, зокрема доступ до веб-програми «КОЗА Онлайн: Школа» від інформаційного партнера конкурсу — Цифрового видавництва Експертус.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді