Перша дистанційна платформа громадянської освіти «ВУМ online»

Нещодавно в Україні відбулося офіційне відкриття дистанційної платформи громадянської освіти Відкритого Університету Майдану «ВУМ online»

ВУМ online — це дистанційна платформа громадянської освіти з рівним доступом до знань для кожного громадянина України. Ця освітня ініціатива громадських активістів, викладачів і випускників українських бізнес-шкіл виникла у грудні 2013 року.

ВУМ online запрошує до самоосвіти та саморозвитку кожного громадянина незалежно від його статусу чи соціального становища, але найперше тих хто,  хоче реальних змін у особистому житті, у житті своєї громади.

Ресурс містить навчальні курси сформовані з відеолекцій, практичних завдань та контрольних запитань для перевірки набутих знань.

Серед авторів курсів дистанційної платформи — провідні українські викладачі з міжнародним досвідом та громадські активісти.

Наразі доступними є такі курси: «Управлінські рішення на базі фінансів» Михайла Колісника, «Стратегічне мислення» Михайла Крикунова, «Креативний активізм» Дмитра Шерембея, «Моя впливова історія: цінність, досвід, взаємодія» Лариси Хоманс, «Конституція України — абетка громадянина» Олександра Москалюка.

У планах організаторів проекту до кінця 2015 року запустити ще п’ять курсів, а на наступний рік — близько 20 повноцінних курсів. 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді