У Києві стартувала вступна кампанія

17 липня завершиться прийом заяв та документів від абітурієнтів, які мають право брати участь у творчих конкурсах ВНЗ. Вони триватимуть 10 до 31 липня. Кінцевий термін прийому заяв і документів для здачі вступних іспитів ― 20 липня.

Від сьогодні, 2 липня, у столичних вищих і професійно-технічних навчальних закладах розпочинається прийом документів від абітурієнтів.

На період проведення вступних випробувань та зарахування абітурієнтів до вищих і професійно-технічні навчальні заклади створено оперативний штаб «Вступна кампанія 2012 року», до складу якого входять представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Київська влада, зокрема, пообіцяла, що протягом процесу вступу особливу увагу приділятимуть контролю та протидії проявам явищ хабарництва і корупції у вищих і професійно-технічних навчальних закладах столиці. Консультації фахівців оперативного штабу можна отримати за телефонами.

Уже 17 липня завершиться прийом заяв та документів від абітурієнтів, які мають право брати участь у творчих конкурсах ВНЗ. Вони триватимуть 10 до 31 липня. Кінцевий термін прийому заяв і документів для здачі вступних іспитів ― 20 липня, які триватимуть з 21 до 31 липня. Всього закінчення прийому заяв та документів від осіб, які не здають вступних іспитів і не проходять творчі конкурси ― 31 липня.

Оприлюднення першого рейтингового списку вступників відбудеться 1 серпня, другого ― 5, третього ― 8 серпня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді