Пирогово запрошує на вареники та борщ

На «Співочому полі» широко будуть представлені традиційні страви: біля 10 видів борщу, 15 видів вареників з різноманітною начинкою, млинці, гречаники ― «кобещаники», деруни з грибами, сиром, м’ясом, різні види печені, картопля фарширована м’ясом.

Національний музей народної архітектури та побуту України запрошує киян та гостей міста на «Свято українських страв», яке відбудеться 30 червня ― 1 липня 2012 р. з 12.00 до 17.00 години на «Співочому полі» музею.

Як анонсували організатори, у програмі передбачені такі заходи:

― на «Співочому полі» широко будуть представлені традиційні страви: біля 10 видів борщу, 15 видів вареників з різноманітною начинкою, млинці, гречаники ― «кобещаники», деруни з грибами, сиром, м’ясом, різні види печені, картопля фарширована м’ясом тощо;

― корчма «Ярівці», ресторан «Тарас Бульба» і інші ресторани запропонують широкий асортимент української традиційної кухні. Ви зможете познайомитися з технологією приготування забутих страв, напоїв, наливок та записати втрачені рецепти.

― на святі виступатимуть кращі аматорські фольклорні колективи України. Ви зможете взяти участь у різноманітних конкурсах: «Хто перший з’їсть борщ», «Хто швидше зліпить вареник», «Хто перший з’їсть вареники», «Відібрати потрібний набір овочів для борщу і їх нарізати». «Які страви готуються на Різдво?», «Які продукти кладуться на освячення у Великодній кошик?» «Назвати обов’язкові поминальні страви».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32352

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді