Запорізька область отримала 35 шкільних автобусів

Усього за державною програмою «Шкільний автобус» запорізька область отримала 82 автобуси. Ще 32 автобуси придбали за кошти обласного бюджету, інші 57 ― профінансували за рахунок місцевих бюджетів.

Запорізька область отримала 35 автобусів для перевезення учнів, які проживають за межами пішохідної доступності до шкіл, у рамках реалізації державної програми «Шкільний автобус»

Про це повідомив начальник управління освіти і науки Запорізької облдержадміністрації Олександр Вєрозубов.

В області проживають 9906 учнів, які потребують підвозу до шкіл автотранспортом. Із них 6800 підвозять шкільними автобусами, 2434 учнів ― орендованим автотранспортом, ще 671 школяр добирається до школи рейсовими маршрутами. «Нашою головною метою є зниження до мінімуму користування дітьми рейсового автотранспорту», ― повідомив Олександр Вєрозубов.

Усього за державною програмою «Шкільний автобус» область отримала 82 автобуси. Ще 32 автобуси придбали за кошти обласного бюджету, ще 57 ― профінансували за рахунок місцевих бюджетів.

Посадовець підкреслив, що наразі організовано підвіз до шкіл абсолютно всіх учнів, які цього потребують.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді