Узимку поїзди столичного метро ходитимуть частіше

Уже розроблені певні заходи з підготовки метрополітену до осінньо-зимового періоду. Будуть змінені графіки руху поїздів. Також проведуть підготовку всіх систем мікроклімату до роботи саме в опалювальний сезон.

Столичне метро вже готується до осінньо-зимового періоду.

За словами  першого заступника начальника КП «Київський метрополітен» Валерія Гавриленка, основною відмінністю у режимах роботи підземки восени та взимку є зменшення інтервалу руху між потягами, передала прес-служба КМДА.

«У нас розроблені певні заходи з підготовки метрополітену до осінньо-зимового періоду. По-перше, це зміна графіків руху поїздів, а точніше їх ущільнення. По-друге, це підготовка всіх систем мікроклімату до роботи саме в опалювальний сезон ― повітряно-теплових завіс, опалювальних систем тощо. Це необхідно для того, аби станції, особливо на відкритих наземних ділянках, працювали з підтримкою належного рівня температури», ― підкреслив він.

Нагадаємо, що сьогодні у Київському метрополітені налічується 50 станцій на трьох лініях загальною довжиною 65,2 км, 767 одиниць рухомого складу, з них 762 пасажирських вагонів і 122 ескалатора. Колектив підприємства складає близько 8 тис. осіб. Щодня метрополітен перевозить понад 1,7 млн. пасажирів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді