Визначилися переможці професійного конкурсу серед вихователів-методистів

Уже четвертий рік поспіль редакція журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу» проводить серед своїх читачів професійні конкурси. Цього року було організовано і проведено конкурс «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітній діяльності дошкільного закладу».

Переможці професійного конкурсу, оголошеного редакцією журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу», визначилися та отримають призи.

Професійний конкурс «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітній діяльності дошкільного закладу», оголошений на початку року, добіг кінця ще в червні. Уподовж двох місяців члени конкурсної комісії детально вивчали всі роботи, надіслані на адресу редакції.

Уже четвертий рік поспіль редакція журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу» проводить серед своїх читачів професійні конкурси. Цього року було організовано і проведено конкурс «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітній діяльності дошкільного закладу».

Перше місце посіли Світлана Ляшенко, вихователь-методист, Зінаїда ЗІНЧЕНКО, вихователь НВК «Дошкільний навчальний заклад — загальноосвітній навчальний заклад» № 9, м. Енергодар, Запорізька обл.

На другому місці — Лариса АКОПЯН, завідувач, Лариса ПОГОРЄЛОВА, вихователь-методист ДНЗ № 343, м. Київ.

Третє місце за Ларисою ГУРТОВОЮ, вихователем-методистом ДНЗ № 42 «Золотий півник», м. Красноармійськ, Донецька обл.

Доводимо до відома, що найближчим часом переможці конкурсу отримають обіцяні призи від генерального спонсора конкурсу — компанії «Світ Меблів», а лауреати — Дипломи журналу «Вихователь-методист дошкільного закладу». Також цінні призи для переможців надала компанія Microsoft. А усі дописувачі матимуть змогу на сторінках журналу ознайомитися з найкращим досвідом своїх колег.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді