Школа ековолонтерів з’явиться у Києві

Профільне підприємство разом із громадськими організаціями готує школу ековолонтерів, які допомагатимуть проводити всі заплановані заходи у навчально-виховних закладах.

Із початком нового навчального року фахівці комунального підприємства «Київкомунсервіс» розпочали черговий етап інформаційно-просвітницької кампанії з питань впровадження системи роздільного збору відходів.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

У метрополітені з’явилися яскраві лайт-бокси, які нагадують киянам про  необхідність правильного поводження з відходами.

Окрім того, у рамках зазначеної кампанії, підприємство запланувало чимало цікавих проектів для юних киян. Зокрема, тренінги, майстер-класи, еко-квести. Крім того, активно реалізовуватиметься започаткований у минулому році конкурс «Обери чисте майбутнє», який трохи змінить свій формат та стане ще цікавішим.

«Наразі профільне підприємство разом із громадськими організаціями готує школу ековолонтерів, які  допомагатимуть проводити всі заплановані заходи у навчально-виховних закладах», ― сказано у повідомленні.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді