Комунальні заклади освіти та охорони здоров’я готові до початку опалювального сезону

До початку нового 2012-2013 навчального року здійснено капітальні та поточні ремонти навчальних закладів: відремонтовано дахи, фасади, мережі гарячого та холодного водопостачання, модульні індивідуальні теплові пункти, а також здійснено повірку вузлів обліку теплової енергії.

Навчальні заклади Києва готові до роботи в осінньо-зимовий період.

Про це повідомила під час розширеного засідання Колегії КМДА начальник Головного управління освіти і науки Оксана Добровольська.

«Теплопостачання у столичних начальних закладах контролюватиме спеціально-створена робоча група. Якщо під час опалювального сезону в закладах освіти виникатимуть проблеми з опаленням, їх буде оперативно ліквідовано», ― зазначила Оксана Добровольська.

Вона також зауважила, що основні роботи з підготовки закладів освіти до осінньо-зимового періоду відбулися ще влітку. Так, до початку нового 2012-2013 навчального року здійснено капітальні та поточні ремонти навчальних закладів: відремонтовано дахи, фасади, мережі гарячого та холодного водопостачання, модульні індивідуальні теплові пункти, а також здійснено повірку вузлів обліку теплової енергії.

Загалом на підготовку закладів освіти до нового навчального року у бюджеті міста передбачено 76,7 млн. грн., а на виконання заходів із підготовки навчальних закладів до роботи в осінньо-зимовий період виділено 25,7 млн. грн.

Готові до зими і медичні заклади столиці. Пологові будинки №№ 1, 3 та 7 вже опалюються. До всіх інших тепло надійде завтра, а у  пологовому будинку № 2 до 16 жовтня тривають роботи з термосанації. Про це під час засідання Колегії КМДА повідомив начальник Головного управління охорони здоров’я Віталій Мохорєв.

Він також зазначив, що у Київських міських центрах дитини «Берізка» та ім. М. Городецького потеплішало ще декілька днів тому. Інші медичні заклади почнуть підключати до систем централізованого опалення з 10 жовтня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27857

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді