Урядовці хочуть знати, як харчуються діти

На початку жовтня в Харківській області внаслідок неналежного контролю за харчуванням у школі, діти масово захворіли та потрапили з кишковою інфекцією до лікарні. Вже за попередніми результатами перевірок стали очевидними значні огріхи в організації харчування дітей в навчальному закладі.

Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив перевірити систему організації дитячого харчування в навчальних закладах.

Відповідне завдання Глава Уряду дав керівникам ряду міністерств, зокрема, МОНмолодьспорту, МОЗ, Мінрегіону та головам обласних державних адміністрацій.

Як відомо, на початку жовтня в Харківській області внаслідок неналежного контролю за харчуванням у школі, діти масово захворіли та потрапили з кишковою інфекцією до лікарні. Вже за попередніми результатами перевірок стали очевидними значні огріхи в організації харчування дітей в навчальному закладі. Зокрема, недостатній контроль за якістю та умовами зберігання  продуктів для шкільних обідів, санітарним та технічним станом приміщень.

Глава Уряду наголосив на необхідності унеможливити виникнення подібних ситуацій у майбутньому. Для цього Микола Азаров доручив у місячний термін перевірити, як організоване харчування дітей по всій країні, та вжити необхідних заходів для усунення недоліків.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді