У Києві відбулося свято батьків та дітей

До програми Фестивалю свідомого батьківства було включено лекції, семінари та майстер-класи провідних спеціалістів міста Києва на теми вагітності, підготовки до пологів, догляду за дитиною, виховання та розвитку дітей, грудного вигодовування, сімейних стосунків.

У сімейному центрі розвитку та розваг «ДивоСвіт» відбувся IV Всеукраїнський Фестиваль свідомого батьківства, організований ВГО «Свідоме батьківство».  

Про це повідомили у прес-службі МОНмолодьспорту.

«Це свято об’єднало не тільки родини з дітьми від народження до 10 років, а й майбутніх батьків», ― зазначено у повідомленні.

До програми Фестивалю свідомого батьківства було включено лекції, семінари та майстер-класи провідних спеціалістів міста Києва на теми вагітності, підготовки до пологів, догляду за дитиною, виховання та розвитку дітей, грудного вигодовування, сімейних стосунків.

Усім учасникам Фестивалю було запропоновано також розважальну  програму:

― Улюблені ігри разом із зірковими мамами та сучасні настільні ігри;

― Творчі майстерні ― витинанка, декупаж, малювання, орігамі, тощо;

―  Веселі конкурси для всієї родини; 

―  Експрес-фотосесії у майстрів;

― Театр імпровізацій: татусі, мами, дітлахи та навіть бабусі у головних ролях;

― «Стильні» майстер-класи для краси та здоров’я: візаж, пошук стилю, плетення косичок, секрети здорового харчування, пілатес, аква-грим, тощо;

― Виступи дитячих колективів;

― Ярмарок товарів для дітей та батьків   та багато іншого.

А 15-18 листопада 2012 року відбудеться III Всеукраїнська науково-практична конференції з перинатології «Психологія партнерства». Конференція проходитиме в рамках IV Всеукраїнського Фестивалю Свідомого батьківства, присвяченого питанням вагітності, пологів, розвитку і виховання дітей. Організатор і ідейний натхненник: Асоціація Свідомого батьківства. За підтримки: Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України. Головного управління у справах сім'ї, молоді і спорту КМДА.

Нагадуємо,  що у Міністерстві  освіти і науки, молоді та спорту 22 жовтня 2012 року заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту Борис Жебровський провів круглий стіл з питань пренатальної  та перинатальної  педагогіки і психології. У засіданні активну участь взяла і Голова ВГО «Асоціація свідомого батьківства» Лариса Чепрасова.  Цей напрямок  діяльності  визначений як дуже важливий. Адже,  про виховання дитини слід говорити до її народження.  

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді