Київські школярі можуть відвідати унікальні оранжереї в столиці

У рамках співпраці між Головним управлінням освіти і науки і КО «Київзеленбуд» столичні оранжереї можна відвідати до 1 травня 2013 року з понеділка до четверга з 14:00 до 17:00 та у п’ятницю з 14:00 до 16:00

Столичні школярі активно відвідують київські оранжереї.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

Так, тепличне господарство в Оболонському районі відвідали лідери та активісти учнівського самоврядування Оболоні. Майстер розповів школярам про вегетативне розмноження методом черенкування з  маточних рослин, про підготовку ґрунтосуміші для їхнього висадження та багато інших цікавих фактів.

 «Сьогодні певні столичні оранжереї потребують осучаснення, проте ми завжди відкриті для дітей та їхніх батьків. Найближчим часом наші фахівці обладнають частину територій у парках для проведення туристично-краєзнавчих заходів та заходів із військово-патріотичного виховання, на які можуть завітати і всі охочі», ― розповів генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Царенко.

Нагадаємо, у рамках співпраці між Головним управлінням освіти і науки і КО «Київзеленбуд» столичні оранжереї можна відвідати до 1 травня 2013 року  з понеділка до четверга з 14:00 до 17:00 та у п’ятницю з 14:00 до 16:00.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді