Запрошуємо музичних керівників на онлайн-засідання!

Для всіх музичних керівників останній місяць року найвідповідальніший: потрібно провести репетиції сценарію Новорічного свята, закріпити з дітьми вивчені пісні і таночки, прикрасити музичну залу, долучитися до виготовлення декорацій та костюмів, підібрати фонограми, які використовуватимуться на святі, змонтувати їх і записати на СD

Онлайн-засідання для музичних керівників на тему  «Підготовка до проведення Новорічного свята» на порталі «Педрада» відбудеться 30 листопада 2012 року о 14:00.

Реєстрація на захід розпочнеться о 13:00.

Як наголосила головний редактор журналу «Музичний керівник» Тетяна Вовк, для всіх музичних керівників останній місяць року найвідповідальніший: потрібно провести репетиції сценарію Новорічного свята, закріпити з дітьми вивчені пісні і таночки, прикрасити музичну залу, долучитися до виготовлення декорацій та костюмів, підібрати фонограми, які використовуватимуться на святі, змонтувати їх і записати на СD. «Словом — роботи вкрай. Запрошуємо всіх музичних керівників до обговорення теми «Підготовка до проведення Новорічного свята». Поділіться з колегами досвідом, як усе це робити легко, із захопленням», ― сказала Т.Вовк.

Важливо. Якщо у вас не буде можливості бути в цей час біля комп’ютера, ви можете залишите своє запитання у відповідному розділі на форумі («Музична вітальня»).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Дидактичні ігри для дошкільників

Якими мають бути дидактичні ігри для дошкільнят, щоб було і цікаво, і корисно. Адже важливо знайти підхід до дітей та зацікавити їх. Ефективні поради шукайте у статті
270750

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді