Відбулося онлайн-засідання для музичних керівників

Одне-два заняття можна присвятити вивченню нового таночка, або просто послухати музику на зимову тему і спробувати разом із дітьми вигадати до неї новорічну історію. Така форма роботи дуже подобається дітям, адже вони — найкращі вигадники

На порталі «Педрада» відбулося онлайн-засідання для музичних керівників, присвячене темі «Підготовка до проведення Новорічного свята».

Головний редактор журналу «Музичний керівник» Тетяна Вовк зазначила, що для всіх музичних керівників останній місяць року найвідповідальніший. «Потрібно провести репетиції сценарію Новорічного свята, закріпити з дітьми вивчені пісні і таночки, прикрасити музичну залу, долучитися до виготовлення декорацій та костюмів, підібрати фонограми, які використовуватимуться на святі, змонтувати їх і записати на СD. Словом — роботи вкрай», ― наголосила вона.

Під час онлайн-обговорення Т. Вовк висвітлила декілька важливих аспектів, які мають місце бути при підготовці сценарії до Нового року. «Робота над віршами та піснями не лише має проводитися у дитсадку, а й вдома. Щоб дитина ліпше їх засвоїла, можна скласти історію, яка відображуватиме зміст пісні чи вірша, скласти логічну карту-малюнок з послідовністю дій», ― сказала вона.

Окрім того, редактор висловила думку, що необов’зково на кожному занятті проводити репетиції. «Одне-два заняття можна присвятити вивченню нового таночка, або просто послухати музику на зимову тему і спробувати разом із дітьми вигадати до неї новорічну історію. Така форма роботи дуже подобається дітям, адже вони — найкращі вигадники», ― розповіла головний редактор журналу.

Якщо Ви бажаєте ознайомитися із матеріалами засідання, тисніть тут.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді