Безпеку систем опалення в садках і школах перевірять

Приводом для такої позапланової перевірки став випадок в Житомирській області 13 січня ц.р. Тоді вночі в дитячому садку стався вибух у котельні. За попередніми даними перевірки за цим фактом вже виявлено ряд саме організаційних недоліків.

Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив перевірити дотримання правил безпеки та робочий стан систем опалення в навчальних та дитячих дошкільних закладах.

Відповідне розпорядження він дав під час засідання Кабінету міністрів напередодні, передала прес-служба уряду.

Приводом для такої позапланової перевірки став випадок в Житомирській області 13 січня ц.р. Тоді вночі в дитячому садку стався вибух у котельні. За попередніми даними перевірки за цим фактом вже виявлено ряд саме організаційних недоліків, які побічно призвели до такої ситуації. «Попереду, за прогнозами синоптиків, холоди. Тож відповідно навантаження на системи опалення буде збільшуватися. Технічний стан котелень повинно бути надійним», ― зазначив Азаров.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді