ЗНО відбуватиметься під контролем металошукачів та відеоспостереження

На сьогоднішній день зареєстровано близько 6 тисяч абітурієнтів, і ще близько 8 тисяч документів надіслано абітурієнтами.

Український центр оцінювання якості освіти має намір підвищити контроль за недопущенням порушень процедур зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування, заявила директор центру Ірина Зайцева.

«Буде посилено контроль, буде більше мобільних бригад», ― зазначила вона.

За її словами, для посилення контролю насамперед будуть використовуватися металошукачі.

Як повідомила Ірина Зайцева, згідно з правилами проведення зовнішнього незалежного оцінювання, у 2013 році «прописана можливість використання металошукачів і відеоспостереження».

За словами директора центру, минулого року такі методи контролю вже використовувалися, і вони себе виправдали.

Вона нагадала, що 4 січня розпочалася реєстрація абітурієнтів, які візьмуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні. Очікується, що для проходження ЗНО зареєструються 311,5 тисяч абітурієнтів.

Ірина Зайцева також зазначила, що на сьогоднішній день зареєстровано близько 6 тисяч абітурієнтів, і ще близько 8 тисяч документів надіслано абітурієнтами.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді