Побачив світ січневий номер журналу «Заступник директора школи»

У свіжому номері матимете нагоду прочитати одну з цікавих статей «Діяльність педагогів з формування національної свідомості учнів». У ній охарактеризовано інформаційний і практичний напрями діяльності педагогів з формування національної свідомості учнів.

Вийшов друком № 1 журналу «Заступник директора школи» у 2013 році.

У номері читайте про передумови організації дослідно-експериментальної роботи у загальноосвітньому навчальному закладі. У статті визначено доцільність здійснення дослідно-експериментальної роботи в загальноосвітньому навчальному закладі. З’ясовано різницю між поняттями «перспективний педагогічний досвід», «дослідно-експериментальна робота» і «дослідно-пошукова робота», а також подано ознаки педагогічного експерименту.

Також у журналі можете дізнатися про організацію науково-дослідної роботи обдарованих учнів. У матеріалі досліджено систему виявлення, навчання і стимулювання розвитку обдарованих учнів, описано напрями науково-дослідної роботи з такими учнями та основні підходи до її організації.

У січневому номері також є положення про конкурс «Упровадження здоров’язбережувальних технологій у навчально-виховний процес». Акцентуємо Вашу увагу на тому, що конкурс триватиме 28 січня по 17 червня 2013 року.

Окрім того у свіжому номері матимете нагоду прочитати одну з цікавих статей «Діяльність педагогів з формування національної свідомості учнів». У ній охарактеризовано інформаційний і практичний напрями діяльності педагогів з формування національної свідомості учнів. Надано сценарій загальношкільного виховного заходу для учнів 5–7-х класів «Роль і значення народних музичних інструментів у житті українців».

У журналі також міститься перелік публікацій журналу «Заступник директора школи» у 2012 році.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді