Як гарантовано роздратувати молоду матусю?

Поради про те, що потрібно дитині, дратують. Оскільки будь-яка нормальна мати без зайвих «доброзичливців» і так знає, що потрібно її малюкові.

Як відомо, догляд за маленькими дітьми ― важка праця. Може ще й через те, що прагнучи хоч якось полегшити життя, оточуючі починають давати поради з виховання дітей та догляду за ними.

Але, як показує практика, це тільки викликає негативну реакцію у матусь. Так, наприклад, до дратівливих порад належить порада подрімати, коли дитина заснула. Але ж у матусі, крім догляду за дитиною є інші обов'язки, які ніхто не відміняв. Тому порада подрімати викликає тільки злість через неможливість її виконання.

Інша порада ― не заспокоювати дитину. Але жодна мати не може терпіти, коли у дитини починаються нервові коліки, а вона сама захлинається в плачу. Необхідно прислухатися до материнських інстинктів, адже часто дитина плаче, якщо її щось турбує. Інша дратівлива порада ― використовувати тканинні підгузки. Нині це просто маячня, оскільки сучасні дихаючі підгузки захищають від попрілостей і захищають шкіру малюка.

Поради про те, що потрібно дитині, також дратують. Оскільки будь-яка нормальна мати без зайвих «доброзичливців» і так знає, що потрібно її дитяті.

Нарешті, порада спати, поки можна, також не працює. Справа в тому, що абсолютно неможливо виспатися прозапас.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді