Позитивний імідж дошкільного закладу: образ чи дієвий інструмент

Зустрічайте нове число всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стала проблема формування позитивного іміджу дошкільного закладу

Зустрічайте нове число всеукраїнської газети «Дошкілля.UA», головною темою якого стала проблема формування позитивного іміджу дошкільного закладу.

Кожен керівник дитячого садка прагне, аби заклад, який він очолює, вигідно вирізнявся з-поміж інших, став привабливою професійною перспективою для освітян та сповна виправдовував очікування батьків вихованців. Однак постають запитання: хороша репутація закладу формується сама собою чи завдяки цілеспрямованій роботі? Хто і як має формувати іміджеву політику дошкільного закладу? Позитивний імідж — це лише образ чи додатковий ресурс управління? Міркування фахівців щодо цих питань — у відповідній публікації газети.

Центральний розворот цього числа газети присвячений батьківській громадськості. Зокрема, батьки мають змогу дізнатися, у чому криється секрет колискової, як пояснити її магічну дію на дітей, із публікації «Прадавній оберіг для сучасних дітей». У пригоді стане також психологічний тест «Чи вміє ваша дитина дружити».

У цьому числі вміщено також історію життя Катерини Білокур, яку написала сама художниця. Її заквітчані полотна упізнають в усьому світі, та крізь які терни їй довелося пробиратися, аби сягнути малярських зірок, знають далеко не всі. Про це читайте у статті «Повінчана з квітами».

Майстер-клас із виготовлення новорічних іграшок із фетру, цікаві факти про чай, відповіді експертів на запитання читачів, огляд подій дошкілля з усіх регіонів України, новини законодавства, привітання освітян та дошкільних навчальних закладів із ювілеями — усе це та багато іншої корисної інформації читайте на шпальтах газети «Дошкілля.UA» № 23 (23) 2015.

Нагадуємо, що передплата на газету в редакції триває. Щоб здійснити передплату онлайн, достатньо зайти у розділ «Експертус Освіта» порталу «Педрада», обрати видання та натиснути на кнопку «Передплатити». Також оформити передплату можна за номерами 0 44 586 56 06, 0 800 212 012 (callback) або листом на адресу peredplata@Експертус.com.ua.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді