Всеукраїнський проект Technology Nation: безоплатні курси з основ програмування

У межах освітньої програми Technology Nation на базі 100 бібліотек по всій Україні діятимуть безоплатні курси з основ програмування

Фонд BrainBasket анонсував запуск масштабної освітньої програми Technology Nation. На базі 100 бібліотек по всій Україні діятимуть безоплатні курси з основ програмування.

В основі курсів програми найкращих університетів світу, таких як Стенфорд, Гарвард, МІТ.

Цей курс дасть змогу усім охочим отримати ІТ-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування.

Заняття проходитимуть у форматі blended learning (змішане навчання), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом і аудиторну практику під керівництвом досвідчених менторів.

Участь в програмі не потребує попередніх технічних навичок і подати заявку на участь можуть всі охочі. Єдиними критеріями відбору є володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача та знання англійської мови на рівні upper-intermediate або вище.

Перший етап програми стартує 1 березня 2016 року.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді