Вийшов друком свіжий номер журналу «Практика управління закладом освіти»

Побачив світ березневий номер журналу «Практика управління закладом освіти». Темою номера стало «Встановлення педагогічного навантаження працівникам навчального закладу».

У рубриці «Важливі справи» березневого номера Ви знайдете «Орієнтовну циклограму діяльності керівника навчального закладу на ІІ квартал», а також нормативно-­правові документи та покроковий алгоритм встановлення педагогічного навантаження педагогічним працівникам навчального закладу.

Окрім того, в журналі «Практика управління закладом освіти» розглянуто, як відбувається присвоєння імен навчальним закладам відповідно до чинного законодавства та хто бере участь у цьому процесі, наведено приклад оформлення подання про присвоєння загальноосвітньому навчальному закладу імені фізичної особи.

У статті «Листування як форма взаємодії навчального закладу з батьками учнів» педагоги одного з київських навчальних закладів діляться з читачами своїм досвідом такої форми взаємодії учасників навчально-виховного процесу, як листування. Застосування цієї форми роботи дасть змогу вивчити виховний потенціал сім’ї та встановити тісний контакт із батьками учнів.

Також у березневому номері журналу подано рекомендації щодо формування особової справи нового працівника.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді