Побачив світ березневий номер журналу «Практика управління дошкільним закладом»

Тема номера — «Діловодство в дошкільному навчальному закладі».

Вийшов друком свіжий номер журналу «Практика управління дошкільним закладом». Тема номера — «Діловодство в дошкільному навчальному закладі».

У статті «Планування керівником навчального закладу робочого часу» подано рекомендації до складання плану розподілу робочого часу, способи встановлення пріоритетності справ, а також наведено переваги, основні цілі та правила успішного делегування завдань.

Класифікація наказів, кількість книг реєстрації наказів у дошкільних навчальних закладах, рекомендації щодо ведення двох книг реєстрації наказів — усі ці важливі питання діловодства роз’яснені в статті «Кількість книг реєстрації наказів у дошкільному навчальному закладі».

На сторінках березневого журналу в статті «Діяльність експертної комісії дошкільного навчального закладу» авторка ділиться досвідом створення та діяльності експертної комісії у її дошкільному навчальному закладі.

У рубриці «Запитання — відповідь» журналу «Практика управління дошкільним закладом» № 3/2013 експерти висвітлили такі актуальні теми, як оплата праці за роботу на умовах неповного робочого часу, нарахування індексації за роботу, виконувану на непостійній основі, правомірність зниження вихователю раніше встановленого тарифного розряду та право пенсіонерів — колишніх педагогічних працівників — на пільги з оплати комунальних послуг.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді