Побачив світ березневий номер журналу «Практика управління дошкільним закладом»

Тема номера — «Діловодство в дошкільному навчальному закладі».

Вийшов друком свіжий номер журналу «Практика управління дошкільним закладом». Тема номера — «Діловодство в дошкільному навчальному закладі».

У статті «Планування керівником навчального закладу робочого часу» подано рекомендації до складання плану розподілу робочого часу, способи встановлення пріоритетності справ, а також наведено переваги, основні цілі та правила успішного делегування завдань.

Класифікація наказів, кількість книг реєстрації наказів у дошкільних навчальних закладах, рекомендації щодо ведення двох книг реєстрації наказів — усі ці важливі питання діловодства роз’яснені в статті «Кількість книг реєстрації наказів у дошкільному навчальному закладі».

На сторінках березневого журналу в статті «Діяльність експертної комісії дошкільного навчального закладу» авторка ділиться досвідом створення та діяльності експертної комісії у її дошкільному навчальному закладі.

У рубриці «Запитання — відповідь» журналу «Практика управління дошкільним закладом» № 3/2013 експерти висвітлили такі актуальні теми, як оплата праці за роботу на умовах неповного робочого часу, нарахування індексації за роботу, виконувану на непостійній основі, правомірність зниження вихователю раніше встановленого тарифного розряду та право пенсіонерів — колишніх педагогічних працівників — на пільги з оплати комунальних послуг.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді