Проведено музичний майстер-клас у столичному дитсадку

Редакція журналу «Музичний керівник» відвідала майстер-клас з педагогічної майстерності музичного керівника ДНЗ № 550 Наталії Звонко, яка презентувала своїм колегам з курсів підвищення кваліфікації власний підхід до музичного виховання дітей.

22 березня 2013 року в дошкільному навчальному закладі № 550 м. Києва відбувся майстер-клас Наталії Звонко з педагогічної майстерності музичного керівника. З цієї нагоди до дошкільного навчального закладу було запрошено редакцію журналу «Музичний керівник».

Для гостей заходу вихованці дитячого садка № 550 підготували музичну казку «Як кошенятко маму шукало» та музичне заняття «Чарівна музика весняної природи». На занятті були презентовані різні види діяльності: слухання класичної музики, співи, гра в оркестрі, музичні рухи, ігри зі звуками та художня хореографія.

Учасники майстер-класу спільно з дітьми на великому LCD-екрані переглянули мультиплікаційний фільм, в основу якого покладена музика вальсу Йоганна Штрауса «На прекрасному блакитному Дунаї», а також «відео-привітання» від птахів фламінго — як своєрідний відгук на вишукану хореографічну постановку, виконану маленькими вихованками закладу в костюмах рожевих фламінго.

Музичні керівники дошкільних навчальних закладів Києва поспілкувалися з головним редактором журналу «Музичний керівник» Тетяною Вовк, поставили свої запитання та отримали вичерпну інформацію про рубрики фахового видання «Музичний керівник», умови нового конкурсу «АКАДЕМІЯ тітоньки МУЗИки», нові тематичні випуски журналу тощо.

Наприкінці зустрічі Тетяна Вовк закликала музичних керівників до творчої співпраці, підсумувавши свою презентацію словами: «Професійний журнал «Музичний керівник» ми творимо спільно. Саме ваші творчі ідеї і знахідки перетворюють його на цікаве, актуальне, корисне і захопливе видання».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27858

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47531

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39079

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42312

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді