Відбувся інтерактивний семінар-практикум «Творчий підхід до розвитку особистості…»

У Дніпродзержинську було проведено інтерактивний семінар-практикум. Його тема «Творчий підхід до розвитку особистості в умовах безперервної освіти через впровадження факультативу «Основи споживчих знань» об’єднала представників споживчого ринку, вчителів основ споживчих знань та школярів.

У Дніпродзержинську на базі місцевої середньої школи № 30 було проведено інтерактивний семінар-практикум. Темою зустрічі було обрано «Творчий підхід до розвитку особистості в умовах безперервної освіти через впровадження факультативу «Основи споживчих знань».

Учасниками заходу стали представники управління освіти і науки Дніпродзержинської міської ради, управління з питань споживчого ринку, розвитку підприємництва та захисту прав споживачів Дніпродзержинської міської ради, викладацького складу Дніпродзержинського державного технічного університету, вчителів основ споживчих знань.

Гості відвідали міні-виставку 2—В класу ««Пригоди Мушки-споживача» та взяли участь у ток-шоу 3—В класу під назвою «Сімейний бюджет». Окремо вчителі споживчих знань побували на інтерактивному занятті «Ми всі споживачі», яке проходило у 5—В класі, після чого завітали на ділову гру «Розробка дизайну та змісту авторської реклами» (7—А клас). Вчителям також було надано корисні рекомендації стосовно впровадження споживчих знань у навчально-виховний процес у майбутньому.

Учні старших класів проявили себе на тренінгу «Я — споживач. Я маю право», беручи активну участь в обговоренні та вправах. Вони продемонстрували високий рівень своїх знань про права та обов’язки у сфері прав споживачів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді