Стартував VI Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права»

15 квітня стартував VI Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права», приурочений до Дня захисту дітей. Метою його проведення є правове виховання учнів, соціальна підтримка та розвиток обдарованої молоді.

15 квітня 2013 року стартував прийом робіт на VI Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права». Він присвячений Дню захисту дітей і проводиться за підтримки координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України.

Конкурс проходить шостий рік поспіль. Його було започатковано органами студентського самоврядування економіко-правового факультету Донецького національного університету.

Метою конкурсу є формування у дітей та підлітків позитивного образу права державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини, розвиток морально-етичних якостей дітей, соціальна підтримка талановитої молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку.

Бажаючі взяти участь подають індивідуально підготовлені малюнки, які пов’язані із тематикою конкурсу. Учасником може стати кожен учень загальноосвітнього навчального закладу України, віком до 18 років (включно).

Прийом конкурсних робіт у регіонах розпочався 15 квітня і триватиме до 10 травня 2013 року. Більш детальну інформацію можна дізнатися за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді