Стартував VI Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права»

15 квітня стартував VI Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права», приурочений до Дня захисту дітей. Метою його проведення є правове виховання учнів, соціальна підтримка та розвиток обдарованої молоді.

15 квітня 2013 року стартував прийом робіт на VI Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «Мої права». Він присвячений Дню захисту дітей і проводиться за підтримки координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України.

Конкурс проходить шостий рік поспіль. Його було започатковано органами студентського самоврядування економіко-правового факультету Донецького національного університету.

Метою конкурсу є формування у дітей та підлітків позитивного образу права державного інституту, виховання почуття важливості прав дитини, розвиток морально-етичних якостей дітей, соціальна підтримка талановитої молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку.

Бажаючі взяти участь подають індивідуально підготовлені малюнки, які пов’язані із тематикою конкурсу. Учасником може стати кожен учень загальноосвітнього навчального закладу України, віком до 18 років (включно).

Прийом конкурсних робіт у регіонах розпочався 15 квітня і триватиме до 10 травня 2013 року. Більш детальну інформацію можна дізнатися за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27857

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді